Pentru mine este de neînțeles apetența pentru scandalul politic cu miza mică care macină partidele de la care o buna parte a alegătorilor  așteaptă o alternativa serioasă la PSD. Molipsiți parca de un soi de mania persecuției asociată cu mitomania politică, în plină campanie electorală, USR Plus etalează pretenții uriașe în construirea posibilului cabinet guvernamental, atât de sfidătoare și nesustenabile încât nu pot fi luate în seamă de nimeni care nu trăiește fenomenul sectar al oamenilor noi în politică, dar cu metehne vechi!

Cu un scor de aproximativ 7 procente obținute la locale, useriștii plusiști insistă ca un concurent fără voce, refuzat de juriu să cânte fals partitura ca ei vor sa dea premierul ca o condiție sine qua NON a intrării la guvernare alături de PNL, și îl vor pe Cioloș… da, da același Dacian papusarit de Dâncu și Dragnea timp de un an de zile cât a durat cabinetul zero, același premier care nu a vrut revenirea la Algerile în doua tururi la locale, a respins solicitarea interzicerii simbolurilor și ideilor comuniste din politica românească și a refuzat oferta de a conduce partidul national liberal.

Contraperformanțele cabinetului sau au făcut posibila victoria cu un scor nefiresc a PSD in 2016. După asta a urmat Jihadul împotriva justitiei și a economiei românești, iar monsieur Cioloș s-a retras discret în Parlamentul European, pe un salariu de 7000 de euro lunar, votând alături de partidul lui Macron, toate inițiativele globaliste ale Socialiștilor europeni…Orban, care s-a opus proiectului USL, care a scos țara din criza pandemiei de Covid, neavând nici o resursa lăsată in conturi de fostul cabinet Dancila, care a fost nevoit sa guverneze minoritar întrucât cei de la Usr Plus au refuzat sa-și asume vreun risc politic în plină urgie epidemiologică, este refuzat categoric ca viitor premier, sectarii strigând din toți bojocii Cioloș… Cioloș…uitând o chestiune elementara: consommeul reîncălzit are gust de ciorba pesedista a la Cluj… La fel de autiști politic rămân și pesedistii, care prin vocea leneșă a domnului Grindeanu ne-au prezentat programul lor de guvernare intitulat “ siguranța locurilor de muncă, stimularea natalității și reducerea sărăciei extreme”.

Băi, fraților, cât tupeu sau mai degrabă cât de prosti își cred ăștia electoratul, încât după ce au ruinat România, paradoxal în creștere economică, alungând  investitorii strategici, prăbușind Ratingul de țara și neatrăgând nici un fond european serios să vină acum cu himenul politic cusut cu guta, să vîndă iar Gogoașa cu siguranța locurilor de muncă, creșterea pensiilor și salariilor, încurajarea natalității, combaterea eficientă a pandemiei…aici în cred doar dacă ii propun la sănătate pe Buzatu, la Dsp pe Stativa și Solomon și ca propunere a României pentru OMS pe Dan Bitman!

A trecut o lună de la câștigarea Primăriei Capitalei și Nicușor Dan încă nu și-a depus jurământul fiind împiedicat de 52 de apeluri formulate împotriva validării mandatului său, semnate de Firea și consilierii PSD. Pierzându-și de tot uzul rațiunii, regina Milfovului a postat pe Facebook o fotografie cu ea în biroul de la Primarie și un scurt text, în limba engleza, în care afirmă că încă muncește și că este „ca oțelul”. „Sunt încă aici”, scrie Firea, adaugand: „Și îmi place”. Ba, ce bine era dacă doctorul Oprescu și el fost primar general lasa câteva calmante în vreun sertar.

Rămâne  întrebarea dacă deradicalizarea pesedeului prin eliminarea de pe liste a teroriștilor mediatici Serban Nicolae, Plesoianu, Carmen Dan, Dancila și Codrin Stefanescu, ala de schelălăiele toată ziua în Sputnik, este suficientă pentru transformarea PSD într-un partid frecventabil intern și internațional. Dar să nu uitam, scenariul cosmetizării înainte de alegeri s-a făcut și in 2016 cu Ponta și Ghiță patronand partidul putinist România Unita care absorbise toată pleava populist, extremista.

Exact așa se întâmplă acum cu inexistentul partid ecologist care i-a absorbit pe toți covidiotii utili, lăsând PSD sa respire puțin, ca mai apoi sa-i verse înapoi în matca ciumei roșii…

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentJocuri de putere, cu Oreste Teodorescu!
Articolul următorSpovedania lui Rizea: DOCUMENTUL care arată de ce s-a retras Crin Antonescu din politică