Acum, pentru că, în sfârșit, are un nou director in persoana domnului ing. Domniteanu Cristian, consilierul municipal PNL, Laurențiu Coman spune că ar dori ca acesta să aducă transportul la standardele normale astfel încât toți cetățenii să beneficieze de timp redus de așteptare, confort și siguranță în mijloacele de transport în comun.

În ziua de azi, site-urile sunt poarta de intrare și prezentare a unei firme oferind posibilitatea celui interesat să își facă o opinie despre activitatea si serviciile oferite. Ei bine, am constat ca la Braicar situl braicar.ro nu arata deloc bine si de aceea am inaintat o adresă către conducerea BRAICAR S.A. prin care le-am adresat cateva intrebări de interes public pentru a mă lămuri de ce un site de curând reabilitat este atât de prost făcut mai ales că această societate este finanțată cu bani publici” spune Laurențiu Coman.

Intrebările adresate de consilierul PNL directorului Braicar sunt următoarele:
1- Ce societate comercială a dezvoltat situl web www.braicar.ro pentru SC Braicar SA?
2- Cât a costat realizarea sitului www.braicar.ro?
3- Care a fost procedura de achiziție și în baza cărei hotărâri s-a făcut?
4- Ce societate comerciala a dezvoltat aplicatia pentru telefoane mobile Brăila transport public pentru SC Braicar SA?
5- Care a fost scopul realizării aplicației Brăila transport public?
6- Cât a costat realizarea aplicației pentru telefoane mobile Brăila transport public?
7- Care a fost procedura de achiziție și în baza cărei hotărâri s-a făcut?
8- Ați citit comentariile cetățenilor referitoare la aplicația Brăila transport public, pe Magazin Play, și ce măsuri concrete se iau pentru ca această aplicație să reflecte în mod corect orarul și circulația mijloacelor de transport administrate de SC Braicar SA?
9- Citind comentariile cetățenilor referitoare la aplicația Brăila transport public, pe Magazin Play, considerați că scopul realizării acestui produs a fost atins?
10- Ce societate comercială realizează curățenia interior și exterior a mijloacelor de transport (autobuze, microbuze si tramvaie) administrate de SC Braicar SA ?
11- Care sunt sumele care au fost alocate în anul 2020 pentru curățenia mijloacelor de transport (autobuze, microbuze si tramvaie) administrate de SC Braicar SA ?

12- Care a fost procedura de atribuire a contractului pentru curățenia mijloacelor de transport (autobuze, microbuze si tramvaie) administrate de SC Braicar SA și în baza cărei hotărâri s-a făcut?Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCHECK-IN. WhatsApp schimbă politica de confidențialitate
Articolul următorMiron Mitrea: Război în PNL, neîncredere în USRPLUS!