Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, și-a depus la Biroul Electoral Municipal candidatura pentru funcția de primar al Bistriței din partea Alianței PNL USR PLUS. Liberalul bistrițean este încrezător că el și echipa sa  vor câștiga alegerile locale din toamna acestui an. 

 

 

Făcând referire la PSD, Turc susține forțele de dreapta nu luptă cu un partid, cu o grupare de interese care secătuiește bugetele publice fără oprire. 

Este un moment important pentru Bistrița. Astăzi am depus candidaturile Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria municipiului Bistrița și Consiliul Local. Noi, forțele de dreapta, nu ne luptăm cu un partid. Ar fi simplu, dar PSD nu este un partid, ci o grupare de interese care secătuiește bugetele publice fără oprire. Pentru eșecul Bistriței în raport cu majoritatea covârșitoare a municipiilor din Ardeal este vinovat sistemul clientelar, neperformant și corupt patronat de Radu Moldovan și compania, care se pregătește să își pună un administrator al afacerii publice în Bistrița, în persoana lui Cristian Niculae, pentru continuitate. Ca să își mai ridice șansele, au aruncat în luptă, la fel ca și altă dată, tot felul de pseudocandidați, așa, la derută. Vom împiedica acest plan, vom învinge împreună cu bistrițenii. Știu, simt și văd că oamenii cinstiți, muncitori și cu viziune sunt alăpturi de noi,. Forța dreaptă este aici. Alianța s-a format la cererea oamenilor din acest oraș, pentru a îi scăpa de PSD. În seara de 27 septembrie, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vom reda orașul bistrițenilor“, a declarat Ioan Turc, marți într-o conferință de presă.

În ceea ce privește listele de candidați pentru funcțiile de consilieri locali, PNL și USR-PLUS vor lupta separat.

Candidații PNL pentru funcțiile de consilieri municipali sunt: Ioan Turc, Florin Urîte, Ioan Peteleu, Tudor Filip, Doina Macarie, Ionel Ruști, Daniel Brici, Cristian Munthiu, Sorin Hangan, Daniela Hudrea, Nicolae Pugna, Ștefan Cicioc, Mărioara Gaga-Seica, Marius Chețan, Ioan Someșan, Ionel Blaga, Mihai Sărmășan, Cosmin Moldovan, Andrei Pântea, Florina Dumitrescu, Cornel Pop, Teodor Hășmășan, Iulius Dumitru, Gavril Mureșan, Robert Linul, Dorin Drulea, Dan Achim.

Imagine

ImagineImagine

 

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentEDITORIAL Mădălina Dobrovolschi: Teleportarea politică în anii ‘90
Articolul următorAu început lucrările pe lotul Vidra – Bragadiru din Autostrada de Sud a Capitalei