Un primar din Argeș a devenit vedetă după ce a participat la o petrecere în timpul interdicțiilor impuse prin ordonanțele militare. Totul s-a aflat după ce imagini din timpul unei zile onomastice au devenit virale. Printre petrecăreți s-a numărat și Ion Ionescu, edilul PSD al comunei Cicănești despre care se spune că a fost amendat cu 2000 de lei. De sancțiuni nu au scăpat nici ceilalți invitați, scrie realitateadearges.net

Imaginile cu invitații care jucau cu patimă o horă, au devenit virale. Niciunul dintre petrecăreți nu părea impresionat de situația de urgență, nici de măsurile de prevenire a infectării cu COVID-19, cu atât mai mult de ordonanțele militare care interzic petrecerile.

Petrecerea a avut loc într-un local din Cicănești, care pe timpul stării de urgență a fost închis, fiind folosit doar pentru organizarea onomasticii. În imagini se observă și un bărbat îmbrăcat în haine de damă care dansează alături de petrecăreți. Edilul nu se vede în înregistrare însă, se aude când strigă la dansatori. Petrecerea a avut loc de Florii. Primarul a recunoscut că a fost acolo, însă, doar ca să-i ducă un cadou sărbătoritului.

“În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, au fost identificate persoanele care ar fi participat la eveniment, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.000 de lei, conform OUG 1/1999.” a transmis IPJ Argeș.

Articolul precedentPavel Popescu le cere demisia lui Marcel Ciolacu și Alfred Simonis
Articolul următorAlertă cu bombă la Viena! Președintele Austriei a fost evacuat