Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a transmis, sâmbătă că stadioanele vor rămâne închise pentru public, având în vedere numărul în creştere al cazurilor de COVID-19.

“În ziua cu un record de cazuri de infectări pentru România, cu o întreagă echipă de fotbal afectată, prezența publicului pe stadioane este ultimul subiect pe care îl putem discuta.
Sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele vor rămâne închise pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranța oamenilor.
Suntem fermi în această privință. Nu putem să ne jucăm cu sănătatea publică.
Îi rog pe toți, indiferent de funcție, de poziția pe care o au, să fie responsabili și să nu mai lanseze asemenea scenarii fără temei.
Încă putem câștiga această luptă, putem limita răspândirea virusului printr-un efort comun, în sport și în întreaga societate.” a transmis Ministrul pe contul personal de Facebook.
 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentLiberty Hub. Defending the West. The death of the American University. Stupidity, Schooling, and the Take-Over of America’s Culture
Articolul următorPremierul Ludovic Orban, vizită de urgență la Spitalul Modular pentru pacienții Covid-19, construit în curtea Spitalului Elias