Iată propunerile noastre pentru ediția din aceasta seara:
#Americanii de la RAND Corporarion au realizat un studiu Intitulat “Rusia, NATO şi securitatea Mării Negre” in contextul unei agresiuni tot mai prezente a Kremlinului in zona. Concluziile studiului sunt oarecum tulburătoare privitoare la România.
#De țara noastră se leagă și un posibil mare scandal in plină campanie electorală pentru prezidentiale care este in plină dinamica in SUA șeful Cancelariei de la Casa Albă, Mark Meadows, afirmând că interesele de afaceri din România ale lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat pentru președinția SUA, vor fi dezvăluite „în zilele care vor urma”. Aceste informații au fost prezentate pentru prima dată de avocatul personal al lui Trump, Rudy Giuliani, care a lucrat pentru Gabriel Popoviciu în același caz după ce Hunter Biden s-a retras din echipa juridică a omului de afaceri.
#De numele lui Giuliani se leagă și cel mai recent scandal din SUA. O actrița bulgara Maria Bakalova care joacă rolul fiicei lui Borat într-un nou film al regizorului Sacha Baron Cohen, s-a dat drept reporter pentru un site de ştiri conservator și l-a invitat pe fostul primar al New Yorkului și un mare susținător al lui Trump, intr-o camera de hotel pentru un interviu. Giuliani e surprins întins pe pat cu mâinile în pantaloni.
#Cam așa se joaca in campania asta unde miza este totul sau nimic și au mai rămas puţine ore până îi vom vedea faţă în faţă la Nashville pe cei doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al SUA.
#Parlamentul European a adoptat, joi, o rezoluţie prin care cere Comisiei Europene să prezinte un act juridic pentru suspendarea timp de 12 luni a dreptului cetăţenilor SUA de a nu deţine viză pentru intrarea în UE, in condițiile in care bulgarii, croaţii, ciprioţii şi românii sunt în continuare obligaţi să deţină viză pentru a intra în SUA.
#In sfârșit vom aborda și subiectul Nagorno Karabah, comentând fraza secretarul ui de stat al SUA, Mike Pompeo, care spunea: „Sperăm că Armenia se poate apăra pe sine în faţa Azerbaidjanului.”
Va aștept alături de Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Stefan Ciochinaru si Alexandru Grumaz

Sursa: Realitatea Din PNL