Jurnal de front: 1713 cazuri noi de COVID-19, în România în ultima zi, fiind un record absolut, după cel din 27 august cu 1504 infectări.
 
Ce fac dușmanii interesului national? Pai, prin vocea stridentă a Renatei Weber, pe nedrept numita Avocata Poporului încearcă o noua campanie de denigrare a măsurilor luate de guvern pentru combaterea pandemiei, reclamând ca asimptomaticii sunt prea multa vreme ținuți in spitale, și ca li se încalcă drepturi și libertăți, dar ce libertate este aceea de a-i îmbolnăvi pe ceilalți? Gândire specific pesedista, din moment ce liderii lor se întâlnesc cu alegătorii fără nici o masura de protecție…
 
Nicușor Dan a expus astăzi caracatița intereselor grupării Pandele-Firea, arătând traseul banilor publici revarsandu-se printr-o complexa inginerie financiară in buzunarele clientelei de partid. Mai mult decât atât, furibunzi ca li se năruie pământul de sub picioare, pesedistii au amorsat o adevarata bomba in parlament, reintroducând legea majorării pensiilor cu 40 % și majorarea salariilor profesorilor din acest an, bagatelizând astfel ordonanța de urgență de rectificare a bugetului adoptată luna trecută de Guvernul Orban, prin care majorarea pensiilor fusese redusă la 14%, iar creșterea salariilor profesorilor fusese amânată pentru anul viitor.

Despre toate aceste grozavii și multe alte nenorociri, brand Ciuma Roșie vom discuta cu Cristian Bacanu, Eugen Pârvulescu, de la PNL, Eduard Koler de la Pmp și Laurentiu Ciocazanu.

Sursa: Realitatea Din PNL