Scandalul de corupție de la Unifarm este cea mai recenta dovada ca nesimțirea „la stat” atinge proporții astronomice. Pe cei mai mulți dintre romani, aceasta criza sanitara i-a pus pe butuci, s-au închis afaceri, s-au pierdut locuri de munca, însă pentru iluminații din sistem, ea a fost mana cereasca, castigand milioanele de euro, cât alții in zece ani…uite așa ajung urâții noștri sa semene cu făt frumos! In aceasta seara, va prezentam un studiu de caz! Adrian Ionel, director general al Companiei Naţionale Unifarm, a fost pus sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat pentru luare de mită, abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influenţă, instigare la fals intelectual şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane când România era lovită frontal de pandemie

In scena infracțională mai apare un personaj misterios: Bogdan Micu consilierul UNIFARM pe achizițiile pe perioada pandemiei care a deschis un front amplu de achiziții din China. In urma unor investigatii jurnalistice, temutul nostru coleg, Stelian Negrea a devoalat mecanismul unei escrocherii de proporții!

In platou cu informații incendiare, Stelian Negrea, Sorin Manea, Bogdan Comaroni. Vom difuza și câteva secvențe in exclusivitate dintr-un amplu interviu in care Catalin Hideg, fondatorul grupului de firme Sanimed, explica pentru prima data cum a ajuns o firma paravan, care nu are ca obiect de activitate principal comercializarea de materiale de protectie sanitara, sa devina furnizorul celor mai cautate marfuri de pe planeta.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Renate Weber, avocatul poporului, care a susținut asaltul PSD la Justiție
Articolul următorCe ascunde sub preș Victor Ponta când cere majorarea pensiilor cu 40%