In aceasta seara va propunem doua subiecte cu adevărat incandescente: destrămarea PSD din interior și războiul dintre extrema dreapta și cea stânga pornit in Statele Unite și exportat rapid in principalele orașe europene: Paris, Londra, Amsterdam, Oslo, Stockholm…

Bruiajul irațional și bădărănesc împotriva candidatului opoziției la primăria capitalei al locotenentului fidel, Firea rasa in cap, cum l-a numit plastic CTP, pe viceprimarul Bădulescu, recunoașterile inhibate și pe ton miaunit al lui Gargamel Toader și Vasilica Dancila cum ca au fost practic sechestrați de camarila lui Dragnea pentru a da ordonanțele de amnistie și grațiere, contrele din ce in ce mai contondente dintre clujenii lui Vasile Dancu și sudiștii a căror Vestala este Olguța Vasilescu aliata cu hâtrul moldovean Tudose ne ilustrează tuturor momentul începerii destrămării monolitului social democrat.

Legat de al doilea subiect fierbinte, vom porni de la informația ca militanti de extremă dreapta germani s-au pregătit într-o tabără specială de lângă Sankt-Petersburg, în Rusia, invatand cum să folosească arme de foc şi dispozitive explozive.

Toate acestea se petrec atat pe fondul confruntării violente dintre extreme in SUA, dar și in paralel cu retragerea celor 9500 de militari americani din Germania și mutarea lor in Polonia.

Vom încerca sa limpezim atat apele politicii interne cât și pe cele internaționale prin expertiza fostului ministru de externe, Cristian Diaconescu, Prof. Stefan Ciochinaru, super jurnaliștilor Oana Stanciulescu și Ion M Ionita

Articolul precedentNicușor Dan: ”Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetența administrației Firea”
Articolul următorNoi dezvăluiri despre băieții deștepți din Sănătate: anchetă despre roboți medicinali la suprapreț