Începem săptămâna cu întâlnirea ambasadorului american Adrian Zuckerman cu noul primar general Nicușor Dan.
 
Tema principala a dialogului ii da fiori reci pe șira spinării doamnei cu privirea veninoasa, fiind vorba despre transparentizarea cheltuielilor publice și necesitatea desființării companiilor municipale, bugetofage ale caror singur sens a fost asigurarea de privilegii politice și financiare pentru clientela de partid, iar singurul rezultat concret pentru bucureșteni a fost înăbușirea competiției reale.
 
O veste buna vine din Parlamentul European, unde cele patru mari grupuri politice au ajuns astăzi la un compromis privitor la Mecanismului de Reziliență și Redresare (NextGeneration EU), programul fără precedent al UE de susținere a economiilor în criza provocată de pandemia de Covid-19. Potrivit negocierilor din iulie, România ar urma să aibă alocată suma de 30,4 miliarde de euro din acest program pentru investiții în economie.
 
Am citit și in dunga Noul program de guvernare al PSD, prezentat public duminică. Dancu și Grindeanu au nădușit din greu in efortul monumental de a da copy/paste Bibliei lui Dragnea din 2016. E adevărat, au renuntat la gogomaniile de atunci, înlocuindu-le însă cu niște enormități la fel de indecente.
 
Și vom inchide seara cu războiul sec dintre BOR și progresiști a cărui escaladare fără precedent a fost declanșată de afirmațiile jurnalistului Cristian Tudor Popescu referitoare la satanismul in sutana! Va aștept alături de Mario De Mezzo, Sorin Manea și Grigore Cartianu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSPOVEDANIA lui Rizea este acum și pe Youtube
Articolul următorPremierul Orban: ”Nu am luat în calcul închiderea mall-urilor”