Pe fondul creșterii alarmante a numărului de infectări, doar in ultimile 24 de ore fiind confirmate 4106 de noi cazuri, creste și presiunea covidiotilor utili asupra guvernului.
 
Intr-un acces de furie irațională, foarte subtil amorsata și dirijata din afara țării, câteva zeci de persoane turbulente au încercat sa Pătrundă cu forța la racla Sfantei Paraschieva de la Iași, provocând incidente cu jandarmii. Aceleași personaje prezente la toate protestele împotriva măștii, care tipa din toți bojocii ca Occidentul rău și decadent pregătește dictatura medicală și vrea sa ne subjuge, au acaparat procesiunea religioasă, încercând sa o deturneze intr-un protest antiguvernamental.
 
Vom analiza și ce șanse are cabinetul Ludovic Orban sa gestioneze aceasta criza in derulare fără sa piardă alegerile. Este limpede ca se impun măsuri nepopulare, restricții in zone largi ale economiei, chiar interzicerea unor activități sociale, pelerinaje religioase, fără de care nu vom putea controla răspândirea coronavirusului, dar toate aceastea, mai ales in campanie electorală erodează increderea populatiei, iar PSD abia așteaptă sa capitalizeze politic toate aceste nemulțumiri.
 
Despre toate acestea vom vorbi diseară cu Ion M Ionita, Florin Ivan, consilier al premierului, Raul Patrascu, directorul Spitalului Județean Timișoara și consultantul politic Valeriu Turcan

Sursa: Realitatea Din PNL