Avem generații care nu au studiat nimic consistent in scoli, licitații trucate, birocratizare excesivă, nu a îngrijorat pe nimeni ca in loc de o societate instruită și aplicată devenim o masa amorfa de analfabeți functionali.

Și acum ne miram ca imensele noastre frustrări au născut un partid naționalist, suveranist, conservator și anti sistem? Oare putem înțelege ca votanții lor sunt conspiraționiști pentru ca nu mai au încredere in nimeni, sunt ultra religioși pentru ca singurul lor sprijin rămâne Dumnezeu și armata lui de sfinți? Sunt împotriva sistemului, pentru ca nu și-au găsit un loc decent in arhitectura lui?

Dacă nu vom fi capabili sa metabolizam ca ei sunt expresia României neștiute și neînțelese, abia atunci vom fi expuși pericolului anarhiei și a violentelor sociale. Încă mai avem timp sa ne cunoaștem bine între noi și sa aducem pace! Va aștept la o dezbatere profunda asupra societății românești atât de neglijate in totalitatea ei de niște partide superficiale, deseori corupte și mediocre, cu mase mari de oameni dezabuzați și gata de explozie, alături de Mario de Mezzo de la Pnl, Cristian Siedler de la Usr plus și scriitorul Ovidiu Hurduzeu de la Aur.

Sursa: Realitatea Din PNL