Luminița de la capătul izoletei

In oceanul incertitudinilor legate de cum va arată lumea dupa relaxarea măsurilor restrictive, cea mai fierbinte preocupare la nivel mondial este când și cum va porni relansarea economică! Exista un plan global in acest sens, sau fiecare stat va bâjbâi in căutarea celei mai eficiente și sigure metode de redresare?

România va ieși din Starea de urgenta pe 15 mai și opinia publica așteaptă cu infrigurare o diminuare măcar graduala a privațiunilor socio-economice. Vom analiza in aceasta seara și câte războaie se derulează pe fondul pandemiei și cum afectează ele bunăstarea fiecăruia dintre noi.

Vom intra in legatura directa cu Andrei Nastase, contracandidatul la prezidențialele din Republica Moldova a pro rusului Igor Dodon, care ne va oferi o radiografie a realității de peste Prut și a marilor provocări la care sunt supuși fratii noștri basarabeni! Apoi vom discuta cu Adrian Bitis din Chicago și Mircea Rusu de la München pentru a afla scenariile de redresare economică ale marilor cancelarii.

Vom încerca sa găsim Luminița de la capătul izololetei cu ajutorul consultanților jocuri de putere: gen Alexandru Grumaz, Stefan Ciochinaru și Petrisor Peiu

Articolul precedentDan Cristian Popescu a anunțat că în sectorul 2 s-au reluat în forță acțiunile de dezinfectare pentru combaterea contaminării cu virusul COVID -19
Articolul următorMinistrul Finanțelor – Florin Cîțu a mai făcut un pas spre debirocratizare