Eliberarea condamnatilor periculoși prin masura recursului compensatoriu promovat de grupul infracțional din PSD, coroborat cu repatrierea bombardierilor care speriau străinătatea, din motive de Covid, au transformat România intr-un teren de joaca periculos pentru siguranța fiecăruia dintre noi: violuri, războaie cu săbii și topoare între clanuri, snopirea in bătaie a tinerilor la ieșirea din cluburi, trafic de persoane, sclavie, crime, incendieri, droguri de mare risc!

E limpede pentru toată lumea ca nimic din toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla dacă aceste Clanuri intrelope nu ar fi strâns legate de politicieni din fiecare judeţ, de şefi din Poliţie, de procurori sau de judecători, care in loc sa impună legea, se dedulcesc la șpăgi impresionante pentru a îngropa anchetele și dosarele penale!

Ma întreb cum de mai suporta polițiștii de buna credința, magistrații corecți și membrii partidelor politice care încă mai cred in idealuri o asemenea realitate rușinoasa in sistem?

In platou: Cristian Bacanu, secretar de stat in Ministerul Justitiei, Cosmin Andreică, președinte sindicat Europol și jurnalistii de investigatii: Sorin Manea și Stelian Negrea.

 
Articolul precedent100% TU DECIZI! Dacian Cioloș, fiu de milițian și văr cu șef din “Doi și-un sfert”
Articolul următorSTARE DE ALERTĂ | Nelu Tătaru și Raed Arafat au anunțat noile MĂSURI după ședința de Guvern