Sunt convins ca alegerile generale vor avea loc la termen, pe 6 decembrie, din moment ce ingrata misiune de amânare in Parlament a ajuns pe mâinile lui Adrian Dohotaru, un fost userist devenit independent cu sprijinul pesedistilor, remarcat doar prin faptul ca mânca din gunoaiele de pe culoarele Casei Poporului.

In acest sens strategia dreptei ar trebui sa fie următoarea: formarea unei coaliții puternice, pnl, pmp, usr-plus și udmr care sa trimită PSD ul in opoziție cu un scor sub 30 de procente.

In urma analizelor de la locale, au fost trase doua concluzii clare: gruparea Ciolacu a obținut un rezultat bun in teritoriu, inclusiv la București… 38% și ca in continuare, retorica politica de la Kiseleff a rămas încremenită in proiectul Dragnea: euroscepticism, naționalism de inspirație rusească și dispreț fata de Justitie. Așadar, rămâne principalul obstacol in demararea României normale.

Despre principalele linii directoare ale ultimului ciclu electoral vom discuta cu deputatul liberal Laurentiu Leoreanu, vicepreședintele PMP Mihai Neamtu și jurnalistul Sorin Manea.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCiprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6: ”Nu vreau să mai văd şobolănie”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 82. Drumul spre iad, pavat cu bune intenții