Triunghiul morții format din PSD și prelungirile lui sulfuroase din CCR și Avocatul Poporului au reușit o nouă lovitură devastatoare aplicată romanilor! După ce, în urma recursului compensatoriu au fost eliberați zeci de mii de infractori periculoși, care s-au năpustit ca lupii turbați asupra societății, violând, tâlhărind, omorând, iată că acum, prin decizia că internarea, carantinarea sau plasarea în izolare a persoanelor infectate cu SarsCov2, prin ordin de ministru sunt neconstituționale, deși legea a prevazut timp de 14 ani că este în atribuția ministrului sănătății, ne expune pe toți unui pericol iminent! Aproximativ 60.000 de infectați sau suspecți de Coronavirus se plimba liber printre noi.
Cum vom putea ieși din această teribilă situație în care ne-au împins niște ticăloși inconștienți? Încercăm să răspundem în această seară cu ajutorul lui Andrei Baciu, secretar de stat la Sănătate, Raul Patrascu de la Spitalul Județean din Timișoara, Dan Bucura, Constantin Rudnitschi și Sorin Manea.
Articolul precedentPerformanță de necontestat a guvernului Orban: În plină pandemie mondială PIB-ul României a crescut!
Articolul următor100% TU DECIZI! Eugen Durbacă, condamnat cu executare, grațiat de Iliescu. Cariera traseistului Giani Dungă