După București, poate cel mai important oraș, cu un potențial uriaș de dezvoltare și un veritabil centru strategic este Constanța. Dar după două decenii de administrație PSD, în loc să fie un motor al economiei și turismului românesc, alături de Stațiunea Mamaia vorbim de un conglomerat kitschos, haotic, un rai al contrabandei și al drogurilor de mare risc.
 
Marea poveste de Corupție se naște în anii 2000 când Radu Mazare era ales la primul mandat de primar. Prin acte falsificate, hotărâri abuzive ale primăriei și firme fantomă, gruparea infracțională a administrației PSD a acaparat în două decenii sute de hectare de teren în Constanta și majoritatea plajelor, transformate ilegal în cartiere rezidențiale, terase și restaurante.
 
Întrebarea pe care o punem în această seară este dacă și cum poate scapa România de această mafie politică care s-a înstăpânit în toate județele? În platou, amiralul Vergil Chițac, candidatul liberal pentru primăria Constanta, Ion M. Ioniță, Bogdan Comaroni și Dan Bucura.
Articolul precedentPremierul României și ministrul Sănătății au avut în această dimineață o serie de întâlniri cu reprezentanții sindicatelor din Sănătate
Articolul următorRealitatea din PNL. Invitat, GHEORGHE TINEL, deputat PNL