Confruntarea electorală pe viața și pe moarte între PSD si PNL se derulează simultan in doua planuri, cel sanitar și economic. Strategii din Kisseleff și-au propus sa toace mărunt guvernul liberal acuzându-l ca gestionează prost criza provocata de Coronavirus și ca a amanetat țara pentru un secol de-acum inainte împrumutând 85 de miliarde de lei in ultimile luni! Limbajul folosit de comunicatorii PSD este dur, lipsit de nuante și precis targetat in pătura de alegători furioși, cu simtul critic mult diminuat. In replica, ministrul liberal de finanțe postează un mesaj, la fel de dur, chiar inchizitorial trimițându-i pe liderii din Kisseleff la pușcărie.
 
Evident alegătorul nehotărât este prins la mijloc in aceasta menghina a acuzațiilor de sabotaj și incompetenta prin care se gratulează cele doua partide. Pentru a-l cuceri, PSD forțează in continuare aberația majorării punctului de pensie cu 40%, iar liberalii încearcă sa explice cât se poate de clar ca o asemenea masura va arunca țara in faliment!
Vom descâlci, cât putem acest necruțător război electoral cu ajutorul Lidiei Moise, al lui Petrisor Peiu și Constantin Rudnischi.

Sursa: Realitatea Din PNL