Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Marcel Boloș în funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. Ceremonia de depunere a jurământului va avea loc, vineri, la ora 14.00, la Cotroceni.

Marcel Boloș a fost propus de filialele din Ardeal, iar joi a fost validat de conducerea partidului.

Funcția de ministru la Digitalizare este vacantă din 15 decembrie, după demisia lui Florin Roman.

„Am acceptat această propunere după multe discuții și sub rezerva acestei componente tehnice care ține de digitalizare. Eu vreau ca toate proiectele de digitalizare să fie duse la bun sfârșit, ca atare va fi nevoie și de expertiza secretarului de stat pentru acest domeniu”, a spus Boloș, care este acum șeful Agenției Regionale de Dezvoltare Nord-Vest.

Boloș a mai spus că nu are nicio emoție în privința gestionării eficiente a banilor care vor veni în cadrul acestui minister, pentru că deține o vastă experiență în domeniu.

Acesta a adăugat că în cazul în care nu va avea rezultatele pe care și le-a propus, se va retrage.

 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentPremierul Nicolae Ciucă: ”România este de azi în proces de aderare la OCDE, cel mai notabil rezultat după aderarea la NATO și UE”
Articolul următorArhimandrit Zenovie Nechit: ”Vă mulțumesc tuturor că existați și nădăjduim la o nouă revenire și “întâlnire” spre a sluji Domnului”