Klaus Iohannis va merge miercuri în Republica Moldova, la Chișinău, unde va discuta cu președintele Maia Sandu, în contextul invaziei Rusiei din Ucraina.

Președintele Klaus Iohannis va merge miercuri în Republica Moldova, unde va avea convorbiri tête-à-tête cu șeful statului, Maia Sandu, la Chișinău, potrivit Administrației Prezidențiale.

Cei doi lideri cel mai probabil vor discuta despre războiul din Ucraina și situația refugiaților care intră în România și în Republica Moldova.

Preşedintele Klaus Iohannis a salutat, pe 3 martie, demersul omologului său de la Chişinău, Maia Sandu, privind semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană şi subliniază că România va acorda tot sprijinul în această acțiune.

Sursa Photo: Inquam photos/ Octav Ganea

Sursa: Mediafax

Articolul precedentPremierul Ciucă, mesaj de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni despre ”spiritul toleranței și al armoniei în care toate minoritățile au drepturi egale”
Articolul următorFlorin Cîțu, întâlnire cu Manfred Weber, preşedintele PPE: ”România rămâne ancorată să facă toate reformele din PNRR”