Atac fara precedent la adresa majoritatii parlamentare venit din partea ministrului Finatelor, Florin Citu, in aceasta seara, in emisiunea “Legile Puterii”, de la Realitatea Plus. “Deciziile luate azi in Romania vin cu sustinerea acestei majoritati toxice din Parlamentul Romaniei. Cele 3 partide care ii indemnau pe romani sa iasa in strada si liderii lor Ciolacu, Ponta si Tariceanu au facut un act criminal”, a afirmat Citu.

Invitat, joi seara, la Realitatea PLUS, in emisiunea “Legile puterii”, ministrul de Finante, Florin Citu, a lansat un atac extrem de dur la adresa majoritatii parlamentare.

Florin Citu sustine ca liderii PSD, Pro Romania si ALDE ar fi stiut care va fi rezultatul CCR privind situatia amenzilor ca urmare a sesizarii facute de Avocatul Poporului.

“Toate deciziile negative au legatura cu aceasta majoritate toxica din Parlament. (…) Se vede clar ca starea de urgenta din Romania a avut rezultate. Am reusit sa avem un numar mic de cazuri, desi nu suntem o tara care a investit cel mai mult in sanatate. Am facut fata mult mai biune decat alte tari care investesc zeci de miliarde in sistemul de sanatate. Cei 3 lideri care nu au vrut sa voteze starea de urgenta in Parlament s-au comportat criminal, au jucat poker cu sanatatea romanilor”, acuza Florin Citu.

Articolul precedentFlorin Cîțu: Obiectivul amenzilor nu a fost niciodată de a crește veniturile la bugetul de stat
Articolul următorAchiziții dubioase, în Sănătate: contracte cu statul, date în 60 de SECUNDE!