Secretarul general adjunct al PNL sector 5, Horia Alexandru Vișan, a publicat miercuri pe pagina personală de facebook o relatare prin care denunță presiunile interne și jocurile de culise care se fac în partid.

Horia Alexandru Vișan ține să precizeze public că se delimitează de colegii lui care recurg la asemenea acțiuni și, mai ales, respinge ”orice astfel de acțiuni de intimidare și șantaj”.

Redăm mai jos postarea liberalului din Sectorul 5:

Am fost chemat alaltăieri (7 iunie 2021), în clădirea Guvernului României, de către dl Cristian Băcanu, în birou la secretarul de stat la care sunt consilier.

Unde eram noi trei: -eu , domnul Băcanu și dl. Consilier de Stat Paul Ștefănescu
Motivul acestei întâlniri a fost să mi se comunice că în ecuația alegerilor interne din PNL Sector 5, am de ”ales”.
În timp ce eram la domul consilier de stat Paul Ștefănescu în biroul, cu el de față! PRIMELE CUVINTE rostite de domnul Băcanu AU FOST: „Salut Horică, ești cu mine?”
Eu, am încremenit cu o asemenea întrebare în asemenea locație!
Ce am înțeles eu:
– Mă plasez în ”tabăra greșită”.
RESPING orice astfel de acțiuni de intimidare și șantaj.
Le atrag atenția celor din tabăra care fac astfel de presiuni, că NU în felul acesta se câștigă alegerile, că NU aceasta este clasa nouă de politicieni pe care noi românii sau noi, în Partidul Național Liberal Filiala Sector 5, ne-o dorim.
Semnalez, de asemenea, ipocrizia unor politicieni ”noi”, care vor să ”reformeze” PNL, să scape, după cum spun ei, PNL-ul de ”dinozauri” și care public încurajează competiția onestă și colegială, după care vin și recurg la astfel de practici mai mult decât PeSeDiste, de-a dreptul COMUNISTE.
În astfel de condiții, ”dinozaurii” partidului au tot respectul meu, pentru că niciodată domnul prim-vicepreședintele PNL Sector 5 Dan Meran nu a sancționat oamenii care au părăsit echipa lui pentru alt om în care să creadă.
Nu mă aștept, însă, că vreunul dintre cei din spatele lui Cristian Băcanu să încurajeze aceste mizerii pe care nu mă gândeam că le mai putem trăi în anul 2021 în România.
Domnule Cristian Băcanu, respect dorința dumneavoastră de a fi președintele Partidului Național Liberal – Filiala Sector 5. Orice om ar fi mândru să fie președintele a unei filiale a unui partid istoric cum este PNL.
Vă rog, însă, nu uitați că, dincolo de politicieni, suntem oameni.
NU uitați că SCOPUL NU SCUZĂ MIJLOACELE și nu uitați că, prin astfel de practici, riscați să aveți poza nu lângă Brătieni, ci lângă Ceaușescu, Stalin sau Mao .
Bunicii mei, Străbunicii mei AU FUGIT din Moldova, de persecuția comuniștilor, pentru că acolo AU CONSTRUIT Școli în limba Română și Biserici Creștin Ortodoxe.
In extremis pe mine mă puteți da afată și probabil o veți face. Dar nu puteți alunga sute de membri care au altă părere politică de a dumneavoastră.
Oare domnul premier Florin Cîțu, colegul nostru de filială, știe de aceste practici bolșevice de „convingere” a electoratului?
EU mă îndoiesc”, a scris liberalul pe facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSenatorul Alina Gorghiu: ”Cîţu, preşedinte PNL – singurul proiect corect”
Articolul următorMinistrul Educației a anunțat cum va începe anul școlar viitor: “Sperăm că nu vom avea un al patrulea val”