Liderul deputaților PNL, Florin Roman, anunță că parlamentarii liberali vor susține orice proiect de lege referitor la impozitarea pensiilor speciale, liberalii fiind „deschisi” pentru inchiderea acestui subiect.

El a spus ca a participat la intalnirile liderilor de grup pe tema pensiilor speciale, adaugand ca liberalii nu au ‘orgolii’.

„Am convenit la comitetul liderilor, ieri am avut prima intalnire, astazi vom avea a doua intalnire. Am sustinut ca vom participa la aceasta intalnire. Punctul nostru este foarte clar, vom sustine orice proiect de lege referitor la impozitarea pensiilor speciale, dupa decizia CCR de neconstitutionalitate a proiectului PNL privind anularea pensiilor speciale. Suntem deschisi, nu avem orgolii, pur si simplu odata si odata va trebui sa terminam si cu acest subiect. Sper sa nu fie doar un tertip pentru a trage de timp din partea celor de la PSD. Eu cred ca intr-o saptamana putem inchide aceste discutii si vom sti foarte clar daca vom avea o initiativa legislativa de impozitare in trepte a pensiilor speciale”, a afirmat Roman la Parlament.

Articolul precedentS-au extins categoriile de personal implicate în bătălia COVID – 19 care primesc stimulentul de 2.500 de lei
Articolul următorEuroparlamentarul PNL Siegfried Mureșan anunță că România va primi 33 de miliarde de euro de la UE