Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că în PNL situaţia nu este una “roz, perfect” şi că este normal să fie aşa. “Eu m-aş îngrijora dacă ar fi prea multă linişte”, susţine liberul liberal, adăugând: “Nu facem rabat de la principiile noastre liberale, oricât de populişti ar fi alţii pe lângă noi”.

Florin Cîţu a afirmat că situaţia internă din PNL este “deliciul presei”, dar atrage atenţia asupra faptului că “problemele erau la alţii”.

“E chiar un subiect care deja începe să mă amuze. Toată lumea a tot scris de grija PNL, dar din ce văd eu, problemele erau la alţii. Şi văd că alţii pleacă, care ne purtau nouă grija şi văd că sunt şi la alte partide. Este normal, un partid mare cum este Partidul Naţional Liberal, după un Congres care s-a întins pe o perioadă lungă, după ce am avut o guvernare cu cei de a USR, am schimbat lucrurile, să nu fie lucrurile roz, perfect. Nu vor fi niciodată şi e foarte bine aşa. Eu m-aş îngrijora dacă ar fi prea multă linişte”, a declarat Florin Cîţu, miercuri seară, la TVR.

El a spus că doreşte ca oamenii să “vrea mai mult, să provoace partidul, să se provoace pe ei”, arătând că fără efervescenţă partidul nu poate creşte.

Cîţu a subliniat: “Nu facem rabat de la principiile noastre liberale, oricât de populişti ar fi alţii pe lângă noi”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Cîțu: ”USR nu pierde nicio oportunitate să fie lângă AUR. Românii vor vedea că sunt niște incompetenți”
Articolul următorComunicat Realitatea Media: Trustul nostru NU va ceda NICIODATĂ presiunilor de ȘANTAJ. Bogdan Muzgoci va fi ACȚIONAT ÎN JUDECATĂ pentru MINCIUNILE aruncate în spațiul public