Preşedintele PNL Florin Cîţu a răspuns, miercuri, acuzaţiilor PSD la adresa guvernărilor liberale pe tema crizei din energie.

”E ciudat să fii într-o coaliţie şi cineva să te acuze de aşa ceva. Dacă ei cred că noi suntem partizanii, pot să stea în Opoziţie din nou”, a spus preşedintele PNL.

”Guvernarea este întotdeauna un lucru complicat, pe noi ne interesează ca orice soluţie să fie în interesul românilor. PNL este la guvernare şi va milita pentru interesul românilor şi pentru stabilitate şi soluţii”, a mai spus Florin Cîţu.

PSD a transmis, miercuri, într-un comunicat oficial, că ”afirmaţiile tuturor corifeilor de dreapta din guvernările 2020-2021, potrivit cărora liberalizarea va scădea preţurile de vânzare sau că liberalizarea va scădea facturile românilor s-au dovedit simple lozinci, bune doar de postat pe Facebook”, şi că, ”în viaţa reală, vedem că liberalizarea la gaze începută în iulie 2020 a adus românilor preţuri aproape duble”.

 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDeputatul Maria Horga: Aderarea României la #OCDE, una din reușitele PNL
Articolul următorPreședintele Iohannis: ”România are 600 de kilometri de frontieră cu Ucraina. Trebuie să fim pregătiți pentru orice”