Preşedintele PNL Timişoara, viceprimarul Cosmin Tabără, a declarat, vineri, că este prea devreme pentru a fi desemnat un candidat la alegerile din 2024 pentru primărie, potrivit Agerpres.

“PNL Timişoara lucrează pentru municipiu, facem analize la ceea ce trebuie să facem pentru oraş, lucrăm şi la un program pentru dezvoltarea oraşului din toate punctele de vedere şi sunt convins că anul 2024 ne va găsi pregătiţi să câştigăm alegerile locale, pentru că actuala guvernare locală nu va mai câştiga alegerile. (…) Variantele pe care PNL le va propune vor fi echilibrate şi foarte bune. Cei care au anunţat deja că vor candida din partea PNL pentru Primăria Timişoara (Nicolae Robu şi Marilen Pirtea – n.r.) sunt pe persoană fizică şi nu au fost făcute în cadrul partidului”, a declarat Tabără.

„Vom parcurge paşii statutari, deocamdată nimeni, în cadrul partidului, nu s-a exprimat oficial că doreşte să candideze. Cred că este prea devreme pentru a desemna un candidat la primărie. Cel care va fi candidat al PNL la Primăria Municipiului Timişoara va câştiga alegerile nu doar pentru că doreşte el personal, ci pentru că se va impune prin ceea ce este el ca persoană, prin realizările lui. Timişoara are nevoie de un primar care să asigure echilibrul, are nevoie de moralitate, de administrator şi nu de un om care permanent seamănă scandal”, a adăugat liderul PNL Timișoara.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinistrul Bogdan Aurescu, mesaj de susținere deplină pentru Republica Moldova, la reuniunea anuală a ambasadorilor țării vecine
Articolul următorPremierul Nicolae Ciucă i-a transmis felicitări canoistului Cătălin Chirilă, după câștigarea aurului european: ”Continua sa ne faca mandri”