Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, susţine că Guvernul Orban a fost sabotat în toate măsurile pentru protejarea populaţiei, precizând că majoritatea parlamentară PSD a avut ca priorităţi să dea legi populiste care să golească de conţinnut toate ordonanţele Guvernului, informează news.ro.

“Domnul Ciolacu spunea când pandemia este un pericol, nu vom depune moţiune de cenzură, că este nevoie de un guvern stabil care să ia măsuri. Ne bucură faptul că pe 17 august pandemia nu mai este un pericol. În plan Parlament, ştiţi că majoritatea PSD şi Pro România a avut 2 priorităţi, să dea legi populiste şi să golească de conţinut toate ordonanţele guvernului. Deci practic Guvernul Orban a fost sabotat în toate măsurile pentru protejarea populaţiei”, a transmis Daniel Fenechiu, miercuri, în Parlament, conform news.ro.

El a mai acuzat PSD că a ridiculizat şi bagatelizat pericolul virusului Sars-Cov-2. 

“În planul comunicării publice, PSD a ridiculizat şi bagatelizat pericolul virsului SARS-Cov-2 şi a cântat prohodul, celebra moţiune care va fi depusă pe 17 august. Ne bucură că vom afla din moţiunea cum pandemia nu va mai consta un pericol. Vom vedea pe 27 septembrie la vot cine trece examenul, cei care au blocat Guvernul şi i-au cântat prohodul sau cei care au luat măsuri”, a mai afirmat liderul senatorilor PNL.

Articolul precedentPremierul Orban: Cred că pot fi organizate alegerile locale în bune condiţii şi cu prevenirea răspândirii virusului
Articolul următorLiderul deputaților PNL, Florin Roman, cere Parlamentului revocarea de urgență a Renatei Weber ca Avocat al Poporului