Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, susține că se fac eforturi mari de către Guvern pentru a livra populației promisiunile făcute în campania electorală. „Acum că nu iese întotdeauna, este adevărat”, spune Guran. De vină ar putea să fie și caracterul românilor.

„Vă spun care este realitatea din punctul meu de vedere, dar o spun de mult, de 30 de ani: batem pasul pe loc în ceea ce privește reforma în țară. Ne oprește să facem reformă felul nostru de a fi, felul nostru al românilor.

O spun cu deschidere: am fost aproape de politică și am văzut că orice partid care a venit la guvernare a fost foarte bun în opoziție la critici, dar când a ajuns – și spun oricare – a fost mai greu cu punerea în practică. De ce? Din păcate cred că noi, sau cei care au ieșit în față, întotdeauna tergiversăm în a lua niște hotărâri foarte importante.

Se fac eforturi mari în momentul de față la guvernare să se realizeze ce ne-am propus. Acum că nu iese întotdeauna, este adevărat. Eu recunosc că unele reforme le pornim cam greu. Ar trebui să ne mișcăm”, a spus Virgil Guran, la o emisiune tv.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRareș Bogdan îl apără pe Dan Vîlceanu: ”Sunt convins că s-a încurcat, nu e o chestie de rea voinţă, sau că nu ştia cât e salariul minim pe economie”
Articolul următorMinistrul Raluca Turcan: ”Salariul minim în România este mic și trebuie să crească”