Liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, a declarat, joi, că organizaţia pe care o conduce susţine numirea subprefectului Cosmin Boricean în funcţia de prefect al judeţului.

“Îl susţinem pentru funcţia de prefect (…) A dovedit, în primul rând, că este un om cu suflet, parolist, iar de când este în funcţia de subprefect a dovedit că este şi un bun profesionist şi un organizator bun”, a declarat Tamas Sandor, pentru AGERPRES.

Cosmin Boricean, în vârstă de 40 de ani, a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Covasna în ianuarie 2020, la propunerea PNL, în locul lui Necolaie Radocea.

Cosmin Boricean a lucrat în învăţământ, apoi ca manager în mediul privat, iar în ultimii ani a avut funcţii de conducere în cadrul Oficiului Judeţean de Poştă Covasna şi a fost consilier judeţean din partea PNL.

Discuţiile legate de înlocuirea actualului prefect al judeţului Covasna, Iulian-Constantin Todor, numit în decembrie 2019 la propunerea Partidului Mişcarea Populară, au apărut în spaţiul public după alegerile parlamentare din 2020, care au dus la schimbarea configuraţiei politice a Guvernului.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentDeputatul USR Adrian Wiener: ”Nu cred că şcoala, cum o ştiam înaintea pandemiei, va fi posibilă în următoarea perioadă”
Articolul următorMinistrul Culturii anunță că schema de ajutor de stat pentru sectorul cultural este finalizată