Ludovic Orban spune că pensiile speciale ale parlamentarilor vor fi desființate în primul plen reunit al Camerei Deputaților și Senatului.

Liderul PNL a acuzat PSD că a fost partidul care a introdus pensiile pentru senatori și deputați, iar PNL a votat împotrivă.

”Dacă se respectă toate prevederile regulamentare, le introducem în primul plen. Comisia de statut va fi constituită oricum. Există posibilitatea introducerii pe ordinea de zi pentru că termenele au fost depășite cu mult. Pensiile speciale pentru parlamentari au fost introduse de PSD, noi am votat împotrivă. Am avut această poziție în ultimii ani. Nu mai avem de ce să amânăm aceste modificări și să punem punct acestor pensii speciale într-un termen cât mai scurt.”, a explicat Ludovic Orban.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCătălin Boboc, secretar de stat: ”Doresc să găsesc soluţii pentru eliminarea inechităţilor din sistemul de muncă şi protecţie socială”
Articolul următorOrban o desființează pe Renate Weber: ”A generat extrem de multe probleme în apărarea sănătății și vieții oamenilor”