Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a reacţionat, vineri, după ce candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei a fost din nou bruiat în timpul unei conferinţe de presă.

Orban a fost întrebat, vineri, la Braşov, dacă are o reacţie în legătură cu scandalul cu Nicuşor Dan.

“Nu e un scandal. Deci, nişte nesimţiţi  care îşi bat joc de Bucureşti de patru ani de zile, au ajuns să considere Bucureştiul moşia lor. Trotuarul, drumul, parcurile, grădinile reprezintă spaţiu public şi aparţine fiecărui bucureştean. Orice om vrea să se plimbe, să facă o declaraţie are acest drept. Nenorociţii care îşi bat joc de Bucureşti, toţi haidamacii lui Firea şi ai lui Pandele, nu îi permit candidatului nostru la Primărie nici măcar să facă declaraţii în spaţiul public. Este inadmisibil, este un comportament golănesc care îi descalifică şi le solicit public să nu se mai poarte în acest fel şi să nu mai boicoteze declaraţiile publice pe care le face candidatul nostru şi echipa care îl susţine”, a spus Ludovic Orban, conform news.ro.
 
O conferinţă a lui Nicuşor Dan a fost bruiată joi dimineaţa. În timp ce candidatul dreptei vorbea, mai multe camioane ale firmei de salubritate au claxonat, au ambalat motoarele şi au circulat prin zonă. Poliţia Locală, căreia Nicuşor Dan i-a cerut să intervină întrucât este încălcată liniştea şi ordinea publică, i-a cerut candidatului, dar şi tuturor celor care participau la conferinţa de presă să părăsească partea carosabilă.
 
În 5 iunie, o conferinţă de presă susţinută de Nicuşor Dan în Prelungirea Ghencea a fost bruiată de viceprimarul Aurelian Bădulescu. Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el.

 

 
Articolul precedentLudovic Orban, vizită de lucru în județul Suceava
Articolul următorMinistrul Nelu Tătaru: Suntem la patru zile cu peste 300 de cazuri. Sper să nu fie al doilea val