Prtezent la Brăila cu o zi înaintea alegerilor de la organizația municipală a PNL, Ludovic Orban a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Canciu, cel care avea să fie ales astăzi președinte al organizației liberalilor brăileni. 

Orban a spus că îl cunoștea pe Cătălin Canciu înainte ca acesta să se înscrie în PNL Brăila, în anul 2020. Liderul PNL a spus că acesta i-a fost prezentat de fostul deputat PNL, Antoneta Ioniță și el a fost cel care l-a rugat să se înscrie în PNL. 

Orban a spus că a colaborat cu Cătălin Canciu pe vremea când acesta era inspector școlar general adjunct la ISJ Brăila și ia apreciat profesionalismul. 

”Mi s-a părut un om extrem de serios, un bun profesionist, un om de calitate care să întărească rândurile Partidului Național Liberal. Numirea sa ca inspector școlar a fost o numire bazată pe o adevărată competență profesională, bazată pe calitățile pe care le are și capacitatea de a conduce Inspectoratul Școlar General” a spus Ludovic Orban. 

În ceea ce privește schimbarea din funcție a lui Canciu, în urmă cu câteva săptămâni, Orban a spus că el nu o înțelege. 

”Nu există niciun temei pentru această demitere. Eu apreciez în mod deosebit activitatea profesională a domnului Canciu și consider că este o nedreptate decizia de a fi demis” a mai spus Ludovic Orban. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentSeptimiu Bourceanu, noul președinte al organizației municipale a PNL Constanța
Articolul următorCătălin Canciu ales președinte al organizației municipale PNL Brăila