Premierul Ludovic Orban a criticat, joi seră, întârzierea cu care parlamentarii PSD au dezbătut proiectul de lege privind carantina, întrebându-se dacă “au fost două PSD-uri”.

“Nu am înțeles, a durat foarte mult adoptarea legii. Imediat după publicarea deciziei Curții Constituționale și motivarea, pentru că și motivarea contează foarte mult, noi am lucrat două zile și două nopți, am realizat proiectul , l-am trimis spre dezbatere Parlamentului. Camera Deputaților l-a adoptat relativ repede, dar dezbaterea în Senat a durat foarte mult.

Nici nu mai înțelegeam, era vorba de două PSD-uri? PSD-ul din Camera Deputaților a votat repede, PSD din Senat a zis că e o lege prostă, care afectează drepturile și libertățile cetățenilor”, a declarat Ludovic Orban, la Realitatea Plus.

Premierul a avertizat că, între timp, riscul de transmitere a virusului a crescut.

“Riscul de transmitere a virusului a crescut pentru că nu am putut dispune carantinarea , izolarea la domiciliu, tratarea în spitale, nici măcar tratarea acasă”, a conchis liderul de la Palatul Victoria.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mohammad Murad, libanezul care a acaparat litoralul. Primul shaormar al țării a pus ochii pe Primăria Constanța
Articolul următorMesajul lui Orban pentru negaționiștii din Piața Victoriei: Personal, nu înțeleg pentru ce militează sau ce susțin