După depunerea mandatului de Florin Cîțu, Ludovic Orban, ca premier interimar, este mandatat să strângă în jurul său toată clasa politică pentru a trece cu bine peste această situație, spune Florin Roman, liderul deputaților PNL.

“Ludovic Orban, omul care a gestionat această situație cap-coadă, este mandatat să strângă toată clasa politică în jur, pentru că doar împreună vom reuși să trecem peste această situație”, spune Florin Roman.

Într-adevăr, toate partidele politice trebuie să conștientizeze faptul că trebuie să fie instalat urgent un guvern stabil, care sa poată scoate țara din criza în care pare să se adâncească tot mai mult.

În plus, Roman a subliniat faptul că premierul interimar Ludovic Orban este singura persoană care poate aduna în jurul său toată puterea de care țara are nevoie, în momentul de față, singura forță care poate coaliza partidul și societatea.

“Cei care îl cunoașteți pe Ludovic Orban știți că este un om care muncește în celula de criză până la 4 dimineața, poate aduna toată puterea de care avem nevoie, întregul partid, întreaga societate”, a spus Florin Roman.

Articolul precedentPONTA ÎMPUȘCĂ ÎNCĂ O DECLARAȚIE IRESPONSABILĂ
Articolul următorUSR, nici nu știi cât de mic începi să fii