Chiar în acest moment, premierul Ludovic Oraban, alături de ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri,Virgil Popescu,și ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel Ciucă, vizitează Uzina de Produse Speciale de la Dragomirești, județul Dâmbovița. UPS Dragomiresti a implementat trei linii de producție noi ce vor permite fabricii aflate în subordinea ROMARM să fabrice peste 20.000 de măști de protecție pe oră.

Imagine

UPS Dragomirești

Imagine

UPS Dragomirești-29 aprilie 2020

Vizita membrilor Guvernului a început în dimineață zilei de 29 aprilie.Fabrica de la Dragomirești, județul Dâmbovița, recent specializată în producția de măști de protecție,este vizitată de primul ministru Ludovic Orban și de miniștrii Virgil Popescu și Nicolae Ionel Ciucă. 

ROMARM, companie aflată în subordinea Ministerului Economiei specializată în producția militară, produce deja câteva mii de măști de protecție împotriva virusurilor, la UPS Dragomirești, în județul Dâmbovița. Fabrica de la Dragomiresti se află  în faza de  la noile linii de producție iar la  capacitate maximă se poate vorbi de 8000 de măști per oră, pe fiecare dintre cele trei linii de producție, deci peste 20.000 de măști pe oră și o linie FFP 2 cu o capacitate de circa 3.000 de măști pe oră. Aceasta este declarația, din urmă cu câteva zile, a reprezentanților ROMARM.

Vizita membrilor Guvernului este în plină desfașurare, fiind anunțată si o declarație de presă, la finalul acesteia.

Articolul precedentAurelian Bădulescu, semnal de alarmă, după adoptarea tacită a Autonomiei Ținutului Secuiesc: Domnule Ciolacu, ați girat o CERERE DE DIVORȚ între PSD și Ardeal
Articolul următorLudovic Orban: “România va produce între 300-350.000 de măști chirurgicale pe zi”