Ludovic Orban nu îi acordă nicio șansă lui Florin Cîțu și echipei strânse acum în jurul actualului președinte PNL. Fostul președinte liberal a declarat, duminică seară, la Realitatea PLUS, că, fără Iohannis, Cîțu nu ar fi ajuns șef la PNL și acuză „echipa demolatoare” pentru presiunile asupra parlamentarilor care îl susțin în continuare.

Întrebat dacă Florin Cîțu ar fi putut să câștige șefia PNL fără implicarea lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban a declarat, duminică seară, că „ZERO șanse pentru Cîțu fără Iohannis! Orice om cu scaun la cap stie situatia. Sustinerea mea in partid a fost si continua sa fie puternica, la baza”.

Fostul președinte l-a criticat pe Cîțu din nou, precum și pe cei din echipa „demolatoare”: „Ca să siluiești vointa oamenilor ,sa controlezi votul, sa le determini schimbarea opțiunii… Așa ceva nu s-a intamplat în PNL niciodata. De aceea am si declarat ca cei care au folosit asa ceva sunt un percol extrem”, a concluzionat Ludovic Orban, duminică seară, la Realitatea PLUS.

Acesta a spus că nu a mai vorbit cu Florin Cîțu de marți , de la moțiunea de cenzură.

„Nici dl Cîțu, niciunul dintre membrii echipei demolatoare nu a incercat sa ia legătura cu mine, in schimb au pus presiune pe parlamentarii care ma sustin si care au propus refacerea coalitiei cu mine ca prim-ministru. Cu asta s-au ocupat sa-i intimideze, de fapt s-au ocupat cu asta de la 1 iunie, de când și-a anuntat Cîțu candidatura la sefia PNL. Punand presiune asupra parlamentarilor care susțin varianta cu Orban premier, chiar daca nu inteleg nimic din politica, nu sunt animati de sentimentele firesti pentru aceasta situatie, care trebuie clar sa fie refacerea coalitiei si un guvern cu majoritatea parlamentara”, a mai spus Orban.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLudovic Orban: PNL are o SINGURĂ soluție: Să renunțe la Cîțu. Cei care mizează pe sprijinul PSD se îmbată cu apă rece
Articolul următorCulisele statului paralel | Michael Schmidt, omul din dreapta președintelui Iohannis – Legăturile cu serviciile ruse și germane