Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, susţine că mai multe primării din judeţ au primit, vineri, o adresă falsă, în numele PNL Suceava, în care se afirmă că ar fi grav bolnav. Flutur precizează că totul este „o strategie parşivă de manipulare”.

Gheorghe Flutur a declarat că a primit telefoane de la câţiva edili din judeţ, care i-au adus la cunoştinţă faptul că ar fi primit, vineri, prin poşta electronică o adresă în numele PNL Suceava prin care se anunţă că preşedintele CJ ar suferi de o boală gravă.

„Prima dată am luat-o ca pe o glumă, dar au început să curgă telefoanele. Atrag atenţia că este un email fals cu privire la starea mea de sănătate. Este o strategie parşivă de manipulare, toate informaţiile din acea adresă sunt false”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a precizat că este sănătos şi le-a cerut celor care au primit această adresă să o ignore.

Întrebat dacă are vreo bănuială privind identitatea persoanelor care ar fi răspândit acest zvon, Flutur a spus că nu ştie despre cine ar putea fi vorba.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentKlaus Iohannis și Nicolae Ciucă, față în față cu Ursula von der Leyen, la București – Acord crucial în energie pentru România
Articolul următorSURSE: Ambasadorul României la Viena va fi schimbat după eșecul Schengen – Scenariile de pe masa autorităților din Capitală