Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, îi îndeamnă pe cetățenii Republicii Moldova să participe la votul de duminică pentru a decide viitorul proeuropean al țării și își exprimă susținerea față de Maia Sandu și de Partidul Acțiune și Solidaritate.

Ludovic Orban a transmis, joi, un mesaj cu privire la alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova, în care îşi exprimă sprijinul pentru Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) şi le transmite cetăţenilor moldoveni că fiecare vot garantează progresul acestei ţări, precum şi “o guvernare stabilă, cinstită, proeuropeană”.

“Dragi cetăţeni ai Republicii Moldova, în noiembrie aţi făcut un pas către un viitor prosper prin votul decisiv de la alegerile prezidenţiale.

Pe 11 iulie sunt convins că această decizie a majorităţii va fi întărită de o victorie hotărâtoare a Partidului Acţiune şi Solidaritate. Sunt alături de PAS pentru că este o garanţie că viziunea preşedintelui Maia Sandu va fi implementată.

Fiecare vot al vostru garantează o guvernare stabilă, cinstită, proeuropeană, garantează progresul Republicii Moldova.

Victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate înseamnă de fapt, fără doar şi poate, victoria Republicii Moldova. Dragi cetăţeni ai Republicii Moldova, hotărâţi pe 11 iulie viitorul ţării dumneavoastră pentru că Moldova merită mai mult”, afirmă Orban, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Duminică, în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPrima reacție a lui Lucian Bode în cazul polițistului Christian Ciocan: Nu exclud nicio măsură
Articolul următorMinistrul Finanțelor, Alexandru Nazare, va fi REVOCAT din funcție. Deputatul PNL Dan Vâlceanu îi ia locul