Finanţele dezvoltă, în premieră, aplicaţii de mobil pentru Spaţiul Privat Virtual (SPV) şi extinde accesul la arhiva online. Cele două proiecte primesc o co-finanţare europeană de 9 milioane euro. Anunțul a fost făcut de ministrul Florin Cîțu pe Facebook.

Florin Cîțu: „MFP dezvoltă în premieră aplicații de mobil pentru SPV și extinde accesul la arhiva online. Ministerul Finanțelor Publice a semnat în luna septembrie co-finanțare europeană pentru două proiecte prin care va fi optimizat accesul la Spațiului privat virtual (SPV) de pe dispozitive mobile și se va optimiza arhiva pentru eliberarea documentelor instituției prin intermediul portalului. Ambele proiecte sunt co-finanțate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, pentru a îmbunătăți interacțiunea cetățenilor și a mediului de afaceri cu administrația fiscală din România.”

Ambele proiecte sunt co-finanţate din Fondul Social European. La începutul anului viitor va fi lansată licitaţia pentru achiziţia Serviciilor.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 78. Șomer și cu boarfele-n stradă
Articolul următorCristian Buican: Am avut prima intâlnire cu colegii de la USR- PLUS în vederea constituirii unei majoritați  în CL Râmnicu Vâlcea