Ministrul Finanțelor Florin Cîțu a anunțat pe pagina de Facebook că românii nu vor mai trebui să stea la coadă la Administrația Financiară pentru plata taxelor și impozitelor. De acum înainte aceste plăți pot fi făcute online. 

„Gata cu drumurile la ANAF. Doar clickuri.

Am promis reforma digitală a Administrației Fiscale și mă țin de cuvânt.

Prin identificarea vizuală online fiecare român va putea să-și facă un cont în spațiul privat virtual din fața calculatorului.

Gata. Nu mai este nevoie să mergeți la ANAF sau administrațiile locale să stați la coadă ca să plătiți impozite și taxe. Acum trebuie doar să vedeți ce faceți cu toate orele libere pe care le aveți în plus.

Aceste lucruri puteau fi făcute de ani de zile. Socialiștii nu au vrut pentru că digitalizarea este cel mai mare inamic al evaziunii. Iar socialiștii, în special PSD-istii, iubesc evaziunea. Așa își finantateaza toate acțiunile de partid.

A trebuit să vina un guvern cu adevărat liberal care să facă aceste modificări în doar 6 luni.

Nu ne oprim aici. Vom informatiza toate procesele și veți vedea o cu totul alta fata a administratiei publice, demna de secolul 21 și de o tara europeana!”, a scris Florin Cîțu.

Articolul precedentVIDEO- Teleormanul zilelor noastre, ca în Evul Mediu: “Totul a fost o minciună din partea guvernului PSD”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 44. Dezinfectare internă accidentală