Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, în exclusivitate la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, referitor la acuzațiile lui Marcel Ciolacu potrivit cărora Guvernul ar fi manipulat datele privind îmbolnăvirile cu noul coronavirus, că liderul interimar PSD este în campanie electorală în interiorul partidului.

“Este în campanie electorală în interiorul partidului, am observat că există opoziție la actuala conducere interimară și atunci trebuie să se poziționeze (Marcel Ciolacu –n.r.). Îmi pare rău că nu a înțeles că această temă nu trebuie politizată.

Am mai văzut un lider de partid care a ieșit alatăieri să protesteteze în fața Guvernului. Trebuie să fim responsabili și să lăsăm deoparte, politic, lucrurile legate de pandemie. Vă spun cu toată responsabilitatea, vom avea în continuare grijă de sănătatea românilor”, a declarat Virgil Popescu, la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentPremierul Orban anunță prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. ”Decizia nu este politică, este fundamentată ştiinţific”
Articolul următorMinistrul Economiei anunță, la “Legile Puterii”, că restaurantele s-ar putea deschide la 1 iulie