Ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi-a exprimat, joi seară, încrederea că toate partidele din Guvern vor pune pe primul loc interesul României. ”Avem o serie de oportunităţi pe care nu trebuie să le ratam”, afirmă Virgil Popescu, anunță news.ro.

”Am încredere că în continuare, alături de colegii din guvern, de prim-ministrul Florin Cîţu vom pune pe primul loc interesul României. Mai ales acum, când avem o serie de oportunităţi pe care nu trebuie să le ratam: fondurile europene pe care le vom accesa pentru proiecte de modernizare”, a scris, joi seară, pe Facebook, Virgil Popescu.

Acesta a afirmat că se gândeşte la zna energiei, unde ”avem şansa de a face paşi foarte mari pentru a moderniza, pentru a investi în noi solutii de producere a energiei curate, de a “reinventa” modul în care producem şi consumăm”.

”Sper că ne vom canaliza energia pentru a ne îndeplini obiectivele asumate la formarea Guvernului condus de premierul Florin Citu. Impreuna mergem mai departe”, a mai scris Popescu.

Coaliţia de guvernare trece printr-o criză, după ce premierul Florn Cîţu l-a demis pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, din partea USR PLUS.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentGuvernul a discutat Ordonanța de Urgență pentru folosirea semnăturii electronice pentru încheierea contractelor de muncă şi în relaţii cu instituţiile statului
Articolul următorRareș Bogdan rămâne ferm: ”Criza se va încheia în câteva zile, într-un fel sau altul. PNL va rămâne la guvernare”