Liderul deputaţilor PNL Gabriel Andronache a anunţat că ministrul de Finanţe Alexandru Nazare a participat luni la şedinţa grupului şi a prezentat stadiul negocierilor între Comisia Europeană şi Guvern cu privire la Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Nazare a mai vorbit şi despre faptul că Executivul va continua să acorde sprijin financiar şi deduceri fiscale întreprinderilor mici şi mijlocii afectate de măsurile de combatere a răspândirii coronavirusului, anunță news.ro.

„Săptămâna aceasta la şedinţa grupului deputaţilor PNL a participat ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare. Ministrul a prezentat stadiul negocierilor dintre Comisia Europeană şi Guvern în privinţa Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, un plan prin care România va investi fonduri europene substanţiale în proiecte de dezvoltare locală, regională şi naţională”, a scris Gabriel Andronache luni pe Facebook.

Acesta a mai spus că ministrul de Finanţe a subliniat că decizia Agenţiei de rating Standar and Poor’s referitoare la o perspectivă economică stabilă pentru România vine în urma măsurilor luate de Guvern.

„De asemenea, ministrul a precizat că, în continuare, Guvernul va sprijini financiar, dar şi prin deduceri fiscare IMM-urile afectate de măsurile instituite în urma epidemiei cu noul coronavirus. Alexandru Nazare mai a subliniat faptul că decizia Agenţiei de Rating S&P de a statua o perspectivă economică stabilă pentru România vine în urma măsurilor luate de Guvern prin care a decis scăderea riscurilor fiscale. Deputaţii PNL vor invita săptămânile viitoare şi ceilalţi miniştri ai Cabinetului condus de Florin Cîţu. Alexandru Nazare este al doilea ministru prezent la şedinţele grupului de deputaţi PNL, după ce în urmă cu două săptămâni a fost invitat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu”, a completat Andronache.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDan Motreanu: “Statele membre UE, poziție comună în Consiliu asupra propunerii privind Adeverința electronică verde”
Articolul următorEXCLUSIV LEGILE PUTERII Florin Roman: Vlad Voiculescu nu va fi noul ministru al Sănătății, chiar dacă va fi propus