Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat, în exclusivitate la emisiunea “Legile Puterii”, că România și-a manifestat disponibilitatea de a găzdui mai multe meciuri la EURO. “Patru sigur vom găzdui, poate chiar șase sau și mai multe”, a anunțat Ionuț Stroe, la Realitatea Plus.

“Suntem printre primele țări care și-au reconfirmat angajamentul referitor la meciurile de la Euro. În momentul de față, suntem în prim proces al scrisorilor de garanție către UEFA. Vă pot confirma, ne-am manifestat posibilitatea de a primi mai multe meciuri decat erau programate”, a anunțat ministrul Tineretului și Sportului, în exclusivitate la emisiunea “Legile Puterii”.

“Patru meciuri vor fi găzduite sigur, eu sunt sigur că putem gazdui șase sau poate chiar mai multe. Vom fi gata cu toate stadioanele până în momentul iunie-iulie 2021”, a mai declarat Ionuț Stroe.

Articolul precedentKlaus Iohannis, prima conferință de presă de la începutul pandemiei de coronavirus. Anunț important pentru români
Articolul următorKlaus Iohannis, ATAC la PSD: Un festival deplorabil în Parlament. Banii românilor, risipiți de fostele guvernări