Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL la Consiliul Județean Neamț, a criticat, în emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea Plus, modul în care a guvernat PSD. Social-democrații au ținut țara captivă, în subdezvoltare, unele zone fiind privite strict ca niște bazine electorale, a spus liberalul.

”27 septembrie trebuie privită ca turul 2. Adversarul principal al acestei țări a fost PSD. Indiferent de zona despre care vorbim, a introdus toate mecanismele posibile ca România să fie o țară captivă. Moldova a fost privită de PSD în permanență ca un bazin electoral. Niciodată nu au făcut investiții, un Master Plan de transport, o gândire strategică, ca un centru universitar ca Iași să devină competitiv cu alte universități de prestigiu. 

Prin tot ce a făcut în ultimii 30 de ani, PSD a ținut țara în subdezvoltare. Cred că ar trebui să vorbim despre viitor și despre oameni care vor să facă ceva, când vorbim despre sistemul de pensii să știm că va fi cineva care îl va susține. 
Sondajele sunt următoarele: la europarlamentare au pierdut, la prezidențiale au pierdut, la locale vor pierde”, a spus liberalul. 

Cozmanciuc a amintit că PSD este singurul partid care și-a dat jos propriul guvern prin moțiune de cenzură. Despre ALDE, liberalul a transmis că este, practic, un partid inexistent. 

”PSD consideră, în momentul de față, că este principalul partid, dar a câștigat alegerile în 2016. Ce este acum în Parlament sunt, de fapt, colegii care au fost puși pe listă de Dragnea.
PSD este partidul care a depus o moțiune de cenzură în februarie-martie și a pus înapoi același guvern pe care l-a dat jos. Acum au dovedit că nu își pot asigura cvorumul la propria moțiune de cenzură. Realitatea din PSD este că este o competiție despre cine va fi președintele partidului. 
Am impresia că unii din PSD nu au înțeles ce se întâmplă în mod real în societate. 
Dacă cineva nu a înțeles care este situația politică a ALDE, ar trebui să se uite la rezultatele de la europarlamentare. Sunt mediatizați datorită unor funcții pe care le-au obținut în urma unor negocieri politice. În teritoriu nu mai vorbesc despre ALDE decât unii fani ai domnului Tăriceanu”, a declarat Cozmanciuc.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentAutoritatea Electorală Permanentă anunță că peste 7.000 de alegători români din străinătate s-au înregistrat pentru votul prin corespondenţă
Articolul următorNicușor Dan, la Realitatea Plus: E ridicol ca partidul corupției din România să mă acuze pe mine de corupție!