Premierul desemnat Nicolae Ciucă a afirmat, sâmbătă, că întreaga ţară a fost afectată de tragedia petrecută în urmă cu şase ani în clubul Colectiv, arătând că acea zi nu va fi uitată niciodată.

“Tragedia de la “Colectiv” a afectat nu doar cele șaizeci și cinci de familii ale victimelor care și-au pierdut viața în urma incendiului, precum și în urma complicațiilor suferite. Țara întreagă a resimțit acest cumplit eveniment, ale cărui ecouri nu s-au stins încă.

Așa cum durerea familiilor celor dispăruți nu va putea fi niciodată alinată, tot așa nici noi, cei care am fost martori ai suferinței lor nu vom putea uita vreodată această zi întunecată din istoria noastră contemporană. 

Transmit cele mai sincere condoleanțe familiilor îndoliate!Dumnezeu să îi odihnească în pace!”, a transmis Nicolae Ciucă pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNicolae Ciucă a depus la Parlament programul de guvernare: Este centrat pe rezolvarea pandemiei și criza prețurilor
Articolul următorDiscuţie telefonică Aurescu – Stoltenberg. Elaborarea viitorului Concept Strategic al NATO – una dintre temele abordate