Nicolae Ciucă – premierul României a tranmsis, luni seara, primul mesaj după învestirea în funcție a noului ministru al Apărării – Angel Tîlvăr.

„Îi doresc bun venit în echipa noastră guvernamentală domnului ministru al Apărării Naționale, Angel Tîlvăr. Experiența domniei sale ca președinte al delegației Palamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO și cea de reprezentant în forul legislativ pentru mai multe mandate sunt argumente solide pentru preluarea portofoliului apărării.

În această perioadă complicată, marcată de ameninţările şi provocările de securitate din regiunea Mării Negre, România rămâne ferm angajată în îndeplinirea tuturor obligaţiilor care îi revin, ca un contribuitor responsabil şi activ la promovarea securităţii şi stabilităţii euroatlantice.

Mult succes domnului ministru Angel Tîlvăr!”, a transmis Nicolae Ciucă.

Angel Tîlvăr a fost votat de liderii PSD, propunerea a fost acceptată de premierul Nicolae Ciucă, iar luni seara Angel Tîlvăr a depus jurământul la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL | Euroconstruct, afaceri dubioase din banii românilor – Schema furăciunilor în afacerea decontaminării solului de pe Autostrada Transilvania
Articolul următorMaia Sandu, vizită la București. Întrevederi cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Nicolae Ciucă