Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, s-a întâlnit vineri cu membrii Partidului Naţional Liberal din Brăila, Galaţi şi Buzău, ocazie cu care primarii liberali i-au transmis care sunt problemele comunităţilor pe care le administrează, cum ar fi proiecte întârziate, birocraţie excesivă, lipsă de personal, salarizare inadecvată.

“Astăzi, la Brăila şi Buzău, m-am întâlnit cu membrii Partidului Naţional Liberal din trei organizaţii importante: Brăila, Galaţi şi Buzău. M-a bucurat deschiderea cu care mi-au vorbit primarii şi sinceritatea cu care au spus care sunt problemele comunităţilor pe care le administrează: proiecte sau chiar programe întârziate, birocraţie excesivă, lipsă de personal, salarizare inadecvată sau constrângeri nejustificate în aplicarea unor regulamente. Le-am mulţumit oamenilor pentru încredere şi le-am amintit că uşa sediului central al partidului este permanent deschisă, că vom întreprinde demersuri pentru rezolvarea problemelor întâmpinate în comunităţile locale”, a scris premierul pe Facebook.

Nicolae Ciucă a spus că, în calitate de prim-ministru, şi-a asumat responsabilitatea de a demara cât mai multe proiecte, în cel mai scurt timp.

“Acestea se vor adresa, în principal, dezvoltării comunităţilor locale şi îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă ale cetăţenilor. Până la sfârşitul lunii mai vom organiza o întâlnire a Ligii Aleşilor Locali, pentru a discuta despre proiecte, programe, axe de finanţare, toate atât de necesare. Îmi doresc să găsim împreună soluţii, dar am nevoie de sprijinul tuturor liberalilor pentru a termina ce am început şi pentru a demara proiecte care sa scoată România din criză”, a spus Ciucă.

Articolul precedentPremierul Ciucă a vizitat șantierul Podului suspendat peste Dunăre
Articolul următorPresa din Rusia: Este Al Treilea Război Mondial – Anunțul înfiorător