Cu doar o zi înainte de alegerile interne, președintele PNL Timiș, Alin Nica (președintele Consiliului Județean Timiș), și Nicolae Robu, fost primar al Timișoarei, și-au lansat acuzații dure. Totul culminează cu apariția unei înregistrări video care arată că, în campania pentru alegerile locale din 2020, Alin Nica și-a sabotat colegul de partid și a făcut jocurile pentru ca USR-istul Dominic Fritz să ajungă primar al Timișoarei.

„Iată și dovada a ce făcea Alin Nica în campania electorală de astă toamnă, după ce s-a văzut candidat -evident că fără susținerea mea n-ar fi avut cum să fie candidat!- și în timp ce eu îl promovam pe toate canalele! ĂSTA-I OM?! Unuia ca ăsta să i se dea pe mână o filială de partid?! Frați liberali, mai cumpăniți!”, a scris și Nicolae Robu pe Facebook.

Alegerile din PNL Timiș au fost precedate de cele din organizația PNL Timișoara. Acestea au fost organizate a doua oară, după ce prima tentativă s-a lăsat cu scandal. Scandalul de la alegerile PNL Timișoara a continuat și la alegerile din urmă cu o săptămână, cu agenți de pază, poliție și altercații, tabăra lui Raul Ambruș forțând intrarea în sală, acuzând că mai mulți membri cu drept de vot au fost scoși de pe liste de către tabăra lui Alin Nica.

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, a fost acuzat de deputatul PNL Claudiu Martin Chira că a tăiat de pe convocator 320 de membri PNL care nu ar fi votat cu el. Nica a susținut însă că aceștia nu ar fi avut domiciliul în Timișoara. Deputatul Chira l-a acuzat pe Nica de fraudarea alegerilor.

Imagine

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRaluca Turcan, după ce l-a învins pe omul lui Orban: ”Echipa câştigătoare este PNL Sibiu”
Articolul următorPierdut campanie de vaccinare. Au declarat-o nulă