Candidatul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a explicat, la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, incidentul de joi cu mașinile de salubritate de la Sectorul 5 care i-au bruiat conferința, precizând că așteaptă un răspuns oficial de la filiala PSD București.

“M-am trezit cu vreo 20 de mașini de gunoi, trebuie să spunem că în Sectorul 5 există o companie care asigură salubritatea, care au început să se învârtă, mergeau în cerc, claxonau ca mesajul nostru să nu ajungă la jurnaliștii de acolo și astfel să nu ajungă în presă. Erau și doi polițiști locali care dirijau circuitul acestor mașini. Nu e vorba de Primăria Sectorului 5, binențeles că au greșit și Primăria, firma și Poliția Locală. Aici e vorba de un răspuns pe care organizația PSD Bucure;ti trebuie să-l dea pentru că e a doua oară când un reprezentant al PSD întrerupe o conferință organizată civilizat. Acest răspuns nu a venit deocamdată”, a declarat Nicușor Dan, la Realitatea Plus.

“PSD București trebuie să spună fie “ne delimităm și sancționăm pe cutare, cutare, cutare și cutare” sau “ne întoarcem în anii 90, ăsta e modul în care facem politică”, a completat candidatul la Primăria Capitalei.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentOreste Teodorescu, după amenda CNA: Ne considerăm hărțuiți. Ni se îngrădește libertatea de exprimare și de opinie!
Articolul următorFost ministru al Justiției, despre Daniel Dragomir: Cred că și-a pregătit minuțios fuga